Karşıyaka 90+4'de teslim 1-1

Karşıyaka 90+4

90 dakikalık maça ilave edilen zamanın 3 dakika fazla geçtiğini iddia eden Karşıyakaspor, müsabakanın penaltı golü ardından sona erdiği iddia etti.



90 dakikalık karşılaşma süresine 4 dakika  ilave edilmesine rağmen 3 dakika daha fazla oynatıldığı iddiasında bulunuldu. 

Karşıyakaspor, ilk devresi golsüz tamamlanan maçın 65. dakikasında Şakir'le 1-0 öne geçti. Karşıyaka, üstünlüğünü 90 dakikanın sonunda ilave edilen 4 dakikalık uzatmanın sonunda kaybetti. 

Maçın son düdüğü 94. dakikada Paşaçiftlik'in penaltıdan kazandığı beraberlik golünden sonra geldi. 

Karşıyaka Başkanı Osman Çakıroğlu, penaltı golüne itiraz ederek sürenin uzatıldığı iddiasında bulundu Çakıroğlu: daha çok yeni bir takım olmamıza rağmen şampiyonluk için bir araya toplanmış futbolculardan oluşan bir ekibiz. Şampiyonluğa inancımız tam. Bazı şeyler için çok erken ama 4 dakika uzatmanın 3 dakika daha uzatması mı olur?.`` diyerek tepkisini dile getirdi.

Çakıroğlu, karşılaşmanın normal süreden 3 dakika fazla oynatıldığını ve bu süre sonunda penaltı golü ile 2 puan kaybettiklerini vurgulayarak``Eğer maç gösterilen uzatma dakikalarının sonunda tamamlansa şampiyonluk şarkıları söylemeye başlayacaktık. Şimdi sevincimiz kursağımızda kaldı. Her şeye rağmen biz inandığımız yoldan sapmayacağız. Oyuncularımızı da göstermiş oldukları mücadeleden dolayı kutluyorum” dedi.









Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı